Overslaan naar content

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

WERKEN BIJ VAN GELDER

VACATURES

Teamleider Productie
  • Ridderkerk, Nederland
Productie
Catering medewerker Experience Center part time
  • Ridderkerk, Nederland
experience center
Teamleider Inpak
  • Ridderkerk, Nederland
Productie
Meewerkstage Marketing
  • Ridderkerk, Nederland
Marketing
Winkelmedewerker Versmarkt | parttime
  • Ridderkerk, Nederland
versmarkt
Kwaliteitscontroleur
  • Ridderkerk, Nederland
Magazijn
Onderhoudsmonteur
  • Ridderkerk, Nederland
Technische Dienst
Chauffeur CE | avond & nacht Ridderkerk
  • Ridderkerk, Nederland
Transport
Leerplaats Logistiek Supervisor (BBL)
  • Ridderkerk, Nederland
Magazijn

OPEN SOLLICITATIE

Staat jouw droomvacature er op dit moment niet tussen? Maar zou je wel graag aan de slag willen bij Van Gelder groente & fruit? Stuur dan een open sollicitatie naar personeelszaken@vangeldernederland.nl. Vergeet ook niet jouw CV mee te sturen. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Nieuwsgierig naar jouw toekomstige werkplek? Bekijk de foto's en laat je inspireren door de bruisende omgeving waarin je volop kunt ontwikkelen en groeien.

OVER VAN GELDER

Werken bij Van Gelder groente & fruit betekent werken bij een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne en snelgroeiende AGF-leverancier. Een familiebedrijf dat in ruim 70 jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in groente en fruit met landelijke dekking. Vanuit onze hoofdlocatie in Ridderkerk en distributiepunten in Groningen, Helmond, Ede, Meppel en Terneuzen voorzien wij, met ruim 350 medewerkers, de Nederlandse horeca dagelijks van dagverse aardappelen, groente en fruit.

Zie jij dit als een mooie uitdaging? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Want het waarmaken van deze ambitie kunnen we niet alleen. Zo zijn we (bijna) altijd wel op zoek naar chauffeurs, orderpickers en productiemedewerkers.

  • Als chauffeur bij Van Gelder voelt het bijna alsof je je eigen baas bent. De vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken het een geweldige baan. Een van de meest bevredigende aspecten is dat klanten eigenlijk altijd blij zijn wanneer je aankomt. Het geeft een gevoel van voldoening en waardering voor het werk dat je doet.

    Chauffeur

  • Met trots kan ik zeggen dat Van Gelder een fantastisch bedrijf is om voor te werken. Ik werk er met veel plezier waarbij het team en de werkomgeving bijdragen aan deze positieve ervaing. Ik ben dankbaar voor de kansen en ondersteuning die ik heb gekregen en kijk uit naar wat de toekomst nog brengt binnen dit dynamische bedrijf.

    Magazijn medewerker

  • Ik ben ooit als bijbaan begonnen bij Van Gelder en werk er inmiddels al meer dan acht jaar. Ik ben erg tevreden over de doorgroeimogelijkheid die ik heb gekregen. Daarnaast heb ik erg leuke collega's en ervaar ik de werksfeer als prettig. Ik kijk uit naar mijn toekomstige avonturen bij Van Gelder.

    Marketing medewerker

  • Bij Van Gelder worden jouw creativiteit en inbreng gewaardeerd. Je krijgt de kans om je eigen ideeën te bespreken en ze daadwerkelijk uit te voeren. Het is een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om initiatief te nemen en je talenten te benutten. Het gevoel van voldoening wanneer je een project succesvol hebt afgerond of een collega heb kunnen helpen, maken het werk ontzettend leuk.

    ICT medewerker

  • Wat mijn werk zo leuk maakt, is de veelzijdigheid. Ik sta de hele dag klaar om klanten te helpen en hun vragen te beantwoorden. De variatie in werkuren is geweldig, omdat het verschillende ervaringen biedt. Daarnaast geniet ik van de interactie met mijn collega's, wat het werkplezier alleen maar vergroot.

    Front Office medewerker

  • Een groot voordeel van deze bijbaan als chauffeur is dat je gemakkelijk veel uren kunt maken, zonder dat je direct tot diep in de avond moet werken. Dit geeft me de flexibiliteit om mijn werktijden aan te passen aan mijn studierooster en andere verplichtingen. Het stelt me in staat om een gezonde werk-leven-studiebalans te behouden.

    Bijbaan (chauffeur)

  • Via een zaterdagbaantje ben ik ruim tien jaar geleden binnen gekomen. Ondertussen ben ik doorgegroeid en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds ontzettend veel plezier in mijn werk. Bij Van Gelder kun je in korte tijd enorm veel leren. Als je een passie hebt voor groente en fruit, dan is Van Gelder absoluut de place to be.

    Inkoop medewerker

ONS HOOFDKANTOOR

KROMMEWEG 10, RIDDERKERK